Jason Statham ve Saçma Filmleri (-4-Yorum-)










Her filmde aynı karakteri canladırdığı için artık başrolünde oynadığı filmler bile birbirinden ayırt edilemeyen Jason Statham'ın son filmi The Mechanic'de, film boyunca büyük bir profesyonellikle mermi bile kullanmadan tüm hedefleri temizce ortadan kaldıran Jason Statham ve arkadaşı; son hedefleri neredeyse ölmüş ve ters dönmüş bir arabanın altında sıkışmış haldeyken, bu cesede 2 şarjör mermi boşaltıyor. Ateş ettikleri son karede sıktıkları yerde adamın olmadığına şaşırmamak gerek. Böylesine dandik bir filmi bu komik sahne kurtardı.
æmre

Yorum senin tabi de, J.Statham'a da dandik diyosan kimin başrol olduğu yapıtları zevkle seyrediyosun; meraktayız Ermancım..

Transporter serisi hala sıkılınmadan izleniyosa, crank nası bi çığır açmışsa, usual suspects, revolver birer tartışılmaz yapıtlarsa hollywood'da JS olduğu içindir, cast onsuz olmadığı içindir..

Film izlemekten film izlemeye fark var, sanırım henüz o ayırtta değilsin; ya da tarzını değiştirmelisin..

Soru: Sana böylesine bi post yazdıracak kadar sevmediğin bi adamın filmini niye hala izlersin ?

Erman Haskan

Bir filmin dandik olması izlenmemesi gerektiği anlamına gelmez. Film boyunca izleyiciyi tatmin edebilecen ama "dandik" olan bir sürü film var.

bence jason statonun bütün filimleri güzel ölüm yarışını belki 5 kere izledim defalarcada izlesem sıkılmam ama gercekden güzel filimleri var sensin erman dandik bence (isimsiz yorum)

Furkan Özden

Sen bi'de Expandables 2'de gör onu :D

Yorum Gönder

Daha Yeni Yazılar Daha Eski Yazılar Ana Sayfa